Narviksenteret/Narvik Krigsmuseum skal arrangere en høstferie-verksted for skoleelever på 4.-6. trinn. Vi lurer på om skolen har mulighet til å hjelpe oss med å spre informasjon om verkstedet til skoleelever/foresatte, slik at de som kan være interesserte tar kontakt med oss.


Om høstferie-verksted:

Har du lyst til å lage din egen drømmefanger? Narviksenteret inviterer skoleelever fra 4.-6. trinn til hobby-verksted hos oss i høstferien! Tilbudet er gratis.

oktober kl. 10.30 – 12.00
oktober kl. 10.30 – 12.00
oktober kl. 10.30 – 12.00

Vi har maks tolv plasser pr dag, så her kommer det til å fylles opp fort – førstemann til mølla.

Vennligst skriv følgende info ved påmelding:
Barnets navn
Klasse og skole
Ønsket dato
Telefonnummer og e-post til de foresatte

Påmelding og spørsmål til Elena Badanina, eb@narviksenteret.no eller 908 12 106. Påmeldingsfrist 5. oktober.

NB! Ta med egen vannflaske og eventuell snacks, hobby-verkstedet er uten servering.

Vi følger smitteverntiltak jfr. FHI, og har alltid tilgjengelig håndsprit før, under og etter verkstedet. Verktøy som skal brukes desinfiseres etter hvert bruk, og vi sørger for at deltakerne kan overholde 1-meters-regelen.

Dersom barnet har feber og/eller symptomer på luftveissykdom, eller skal være i karantene, ber vi om at barnet blir hjemme. Dette gjelder også dersom noen hjemme har fått påvist covid-19, også selv om barnet ikke har symptomer selv. Dersom barnet ikke kan komme pga. sykdom eller andre årsaker, gi beskjed til oss, slik at vi kan gi plassen videre til andre på venteliste.